Uitdeuken zonder spuiten - Uitdeuken zonder spuiten
Werkzaamheden op een rijtje
 
Uitdeuken zonder spuiten (Restylen)
Kleine maar ook grote deuken worden bij Bas gerestyled. Het hangt af van de vorm van de deuk en de plaats. Soms moet er een binnenbekleding gedemonteerd worden of bijvoorbeeld het portier eruit. In de werkplaats is dit geen probleem. Daarnaast is er met lijmtechniek ook nog de mogelijkheid te restylen van buitenaf, want soms kan je er simpelweg niet goed bij met het uitdeukgereedschap.   
 
Het is een relatief nieuwe techniek die in begin jaren '90 in Nederland is geïntroduceerd, waarbij kleine deuken zonder lakschade onzichtbaar worden gemaakt. Hagelschades en parkeerdeuken worden op deze manier goedkoop, snel en heel vakkundig hersteld. Daarnaast is het veel milieuvriendelijker dan het overspuiten van een deel.
 
Lakreparatie
De oplossing om een kras op een goedkope manier te fiksen. Als het niet kan met polijsten dan is er de mogelijkheid om de kras zorgvuldig in te leggen met kleur en lak. Daarna word de kras wederom gepolijst.
 
Spotrepair
Dit is het plaatselijk bijspuiten van beschadigingen met professionele autolakken. Veel toegepast op lichte parkeerschades zoals bijvoorbeeld op bumperhoeken of bij ’restyle’ deukjes die beschadigd zijn.
 
 
 
 
 
Bekledingreparatie
Brandgaten e.d. zijn in velours bekleding netjes te repareren zodat het niet meer zichtbaar is. Een speciale set met veel potjes velours-vezels in verschillende kleuren maakt het mogelijk de juiste kleur aan te maken.
 
 
 
 
Ruitreparatie
De bekende sterretjes in de voorruit van de reclame. Goeie hars en de juiste set voor het beste resultaat.